Firmagave

Firmagave

Vil du være sikker på, at dine kollegaer og medarbejder får et smil på læben, når der skal deles firmagave ud i afdelingen? Man kan overordnet set aldrig helt gå galt i byen, hvis man uddeler firmagaver. Men som bekendt vækker nogle gaver større glæde end andre. Vælger man vin vil der måske være nogen, der ikke drikker rød eller hvid. Vælger man øl, er der måske nogen der ikke bryder sig om den mørke og vælger man noget 3 vil der tilsvarende være et tredje problem.

Vælger du derimod en firmagave fra Karamelleriet, burde du omtrent være på den sikre side. Medmindre der er en, der ikke spiser håndlavet kvalitet. Vi har for eksempel drageringe, der er en lækker kombi mellem blød og cremet fudge overtrukket med belgisk chokolade eller vores klippestykker, der er en mere hård karamel i mange smagsvarianter.

 

Firmagave for enhver smag

Karamelleriet er en fælles drøm, der tager udgangspunkt i høj kvalitet og passion for det gamle traditionelle håndværk. Vores produkter forhandles både separat og som gaveæsker og firmagave. Det er også muligt, at kombinere gaveæsker, der mikser traditionelt og klassisk med lidt mere skævt.

Firmagave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *