Firmagave

Firmagave

Det var tilbage i 2006, at Karamelleriet for første gang slog dørene op til vores butik i Jægersborggade 36 på Nørrebro. Ideen bag de håndlavede karameller opstod ud fra en fælles drøm, der har rødder i Svaneke på Bornholm – lige såvel som ejerne af Karamelleriet har. Vores håndlavede karameller er af god kvalitet og med respekt for det traditionelle håndværk. Netop dette er måske også en af grundene til, at karamellerne er blevet en populær firmagave.

Hos os er der noget for enhver smag. Bogstaveligt talt, da vores karameller kommer i et væld af forskellige smagsvarianter. Alle karameller kommer gennem et kvalitetstjek, der sikrer at de er brandet værdigt. Herefter bliver de pakket i gaveæsker, der både kan bruges som firmagaver, eller til bland selv bøtterne i vores butikker. Vil du kvalitetsteste varerne inden du deler dem ud, eller er du blot nysgerrig på vores produkter, er du altid velkommen til at komme forbi i butikken. Er du mere til den nemme løsning, kan du også få firmagaven leveret direkte til døren.

Nemt og lækker med en firmagave fra Karamelleriet

Det er altid svært at gøre alle tilfredse, når det kommer til firmagaver, men med gaveæsker fra Karamelleriet, vil dine ansatte få forståelsen af, at der er tænkt på deres ve og vel, når de åbner op for en lille boks af forkælelse, smag og lækkerier.

Firmagave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *