Firmagave

Firmagave

Man kan overordnet set aldrig helt gå galt i byen, hvis man uddeler firmagaver. Men som bekendt vækker nogle gaver større glæde end andre. Vælger man vin, er der altid nogen, der foretrækker rød fremfor hvid, og andre er kun til rosé. Nogen kan slet ikke lide vin og andre drømmer mere om chokolade. Vælger man derimod noget sød, som for eksempel chokolade, er der igen et valg mellem mørk og lys, der skiller vandene. Og skal det være med eller uden en ekstra smag.

Vælger du derimod en firmagave fra Karamelleriet, burde du omtrent være på den sikre side. Medmindre der er en, der ikke spiser håndlavet kvalitet.

 

Lækker firmagave for enhver smag

Vi har for eksempel drageringe, der er en lækker kombi mellem blød og cremet fudge overtrukket med belgisk chokolade eller vores klippestykker, der er en mere hård karamel i mange smagsvarianter. Alle vore produkter forhandles separat, eller i flotte firma eller gaveæsker. Vores firmagaver og flotte gaveæsker bliver produceret i henholdsvis Svaneke på Bornholm samt på Nørrebro i København, hvor vores to karamelkogerier befinder sig.

Karamelleriet opstod ud fra en fælles drøm, der startede på Bornholm. Vores håndlavede karameller er af god kvalitet og med respekt for det traditionelle håndværk. Netop dette er måske også en af grundene til, at karamellerne er blevet en populær firmagave.

Firmagave

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *