Firmagave

Firmagave

At vælge en firmagave kan godt være lidt af en udfordring. Ledelsen i min virksomhed havde besluttet sig for, at alle ansatte i firmaet skulle have en firmagave. Og hvem fik mon den opgave at komme med forslag til firmagave? Yes, der gættede du helt rigtigt – det gjorde jeg selvfølgelig. Det var en rigtig fin lille opgave jeg skulle løse, men samtidig også en større udfordring end man lige skulle tro. Jeg skulle finde en firmagave som ikke var alt for dyr, men som samtidig ikke bare var en ligegyldig og kedelig gave som de fleste ville smide ud, kort tid efter de havde fået den.

Den perfekte firmagave fra Karamelleriet

Jeg kom med et par forslag til ledelsen, hvoriblandt det ene forslag var firmagave fra Karamelleriet. En utrolig flot firmagave i en gaveæske, hvor der var et blandet udvalg af deres karamel sortiment. Karamelleriet havde lavet et eksempel som jeg præsenterede for ledelsen, og de var ellevilde med dette forslag. Der blev bestilt firmagave til alle virksomhedens ansatte og jeg var selvsagt meget spændt på deres reaktion.
Det var en virkelig populær firmagave og selvom nogle af mændene var lidt skeptiske i starten, så fik de meget hurtigt andre tanker, da de først smagte på godterne i gaven.
Efter denne succes er jeg blevet udnævnt til firmagave ansvarlig og jeg skal virkelig oppe mit game for at toppe dette års firmagave.

Firmagave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *