Flishugge

Flishugge

Vermeer er internationalt kendt for at have kvalitet på højt niveau, excellent kundeservice og flishugge maskiner der altid er både sikre og lette at bruge – Selv for ikke-professionelle førere.  Samtidig har flishugge flis den fordel at det bevarer jordens fugtighed, således at du spare penge på vandregningen. Bonus! Køber du en flishugge maskine fra Vermeer, vil du snart have lækker, brugbar flis til egen have eller park – Eller måske andres.

Er du også interesseret i bedst mulig jord, vil din flishugge også være et bonuskøb. De effektive og brugervenlige flishugge maskiner producerer flis, der med fordel kan spredes i bede og anlæg, hvor man ønsker at minimere væksten af ukrudt. Flis formulder nemlig langsomt, og giver næring til jorden og bedene, der således bliver bedre og mere næringsdygtig. Et lag på ca. 10 cm. flis fra din flishugge, vil hæmme udbredelsen betydeligt.

 

Vermeers flisehugge

Med en flishugge maskine fra Vermeer er du sikker på at få den bedste maskine på markedet, uanset hvilken flishugge du vælger. Alt det kræver, er at du for eksempel årligt supplerer med lidt ny flis, så bedets udseende og ukrudtsbekæmpelse bevares.

Flishugge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *