Flishugger

Flishugger

Der er mange gode egenskaber og fordele ved at vælge en flishugger fra Vermeer. Vermeer er internationalt kendt for at have kvalitet på højt niveau, excellent kundeservice og flishugge maskiner der altid er både sikre og lette at bruge – Selv for ikke-professionelle førere. Flishugge maskiner fra Vermeer er både stærke, kompakte og robuste. Med en flishugge fra Vermeer er du sikker på at få en kvalitetsmaskine, der både har bedre produktionskapacitet og produktionsøkonomi end alternativerne.

Let at anvende en flishugger

Er du også interesseret i bedst mulig jord, vil din flishugge også være et bonuskøb. Med en flishugge maskine fra Vermeer er du sikker på at få den bedste maskine på markedet, uanset hvilken flishugge du vælger. Samtidig inkluderer Vermeers gode kundeservice at alle flishugge køb tilbydes med en stor sikkerhedspakke, hvilket blandt andet kommer til udtryk i praksis ved det smarte Bottom Feed Stop Bar – sikkerhedssystem.

Dobbelt vertikale indføringsvalser og kraftfulde motorer er med til at lette arbejdsprocessen betydeligt, samt øge din flishugge produktivitet og effektivitet.

Flishugger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *