Flødekaramel

Flødekaramel

Der er mange udbydere af flødekaramel, da det er en relativt nem karamel at lave. Men smagen kan alligevel godt variere og som en stor karamelentusiast, leder jeg personligt altid efter den smag, der smager som dengang min mormor var barn – som hun siger.

Derfor har jeg været på jagt blandt de forskellige karamel-udbydere i det københavnske. I den forbindelse stødte jeg på Karamelleriet i Jægersborggade. Karamelleriet er blandt andet kendt for deres silkebløde flødekaramel, fordi den smelter på tungen og smager af gamle dage.

Gamle dage kræver gamle opskrifter

Den gode smag skyldes, at alle karameller er håndlavede og bliver kogt over åben ild i butikkens karamelkogeri. Hvis man er nysgerrig kan man endda få lov at kigge med og blive klogere på, hvordan det hele forløber. Men deres hårde karameller, kaldet klippestykker, er også eminente og bør smages. De mange typer af flødekaramel fra Karamelleriet kan købes både enkeltvis og i flotte designæsker.

Flødekaramel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *