Flødekaramel

Flødekaramel

Flødekaramel er en elsket klassiker blandt mange danskere. Hos Karamelleriet har de specialiseret i at producere deres egen flødekaramel efter gamle opskrifter og forskrifter. En flødekaramel fra Karamelleriet smager ”som i gamle dage”.

Der er mange forskellige karamelforhandlere og de har med garanti alle deres egen fortolkning af, hvad en flødekaramel er. Men hos Karamelleriet bliver den gammeldags flødekaramel fra Karamelleriet langtidskoges over åben ild, præcis som man oprindeligt gjorde det. Dette giver den klassiske flødekaramel smag med masser af smag og fylde.

Her finder du din favoritkaramel

Er du sulten efter flødekaramel kan det kun anbefales at besøge Karamelleriet enten på Nørrebro eller på Bornholm i Svaneke. Begge steder kan du ligge vejen forbi og besøge deres karamelkogerier, og få en snak om det traditionsrige håndværk og vejen fra råvarer til flødekaramel.

Flødekaramel fra Karamelleriet er netop blevet så populær, fordi man kan smage kærligheden for det gamle håndværk og passion for detaljerne og den gode smag.

Flødekaramel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *