Flødekaramel

Flødekaramel

Mange mennesker mener, at en flødekaramel er den mest gængse karamel man kan finde. Jeg hørte sågar engang en kalde det for en basiskaramel? Hvad giver du mig? Aldrig har jeg lagt øre til noget så forkert. Man kan måske i stedet sige, at flødekaramel danner base for så mange andre gode karameller, men at reducere den til noget kedeligt var næsten smerteligt for mig at høre.

 

Meget mere end en flødekaramel

Dermed ikke sagt, at man ikke af og til kan støde på en flødekaramel, der har en lidt kedelig smag. Med kedelig mener jeg faktisk bare for lidt smag. I al fald efter min mening. Skal man lave gode flødekaramel, handler det om at vide, hvordan man får den til at smage af ”gamle dage”. Måske har du hørt om Karamelleriet? Har du ikke kan du med fordel få nyttig info her. Karamelleriet er en drøm, der er blevet til virkelighed. Ikke bare for virksomhedens stiftere, men også for alle os glade karamelentusiaster, der nu kan få præcis hvad vi længes efter. Nemlig karameller som da mormor var barn.

Karamelleriet laver deres flødekaramel og alle de andre lækre varianter efter gamle opskrifter og koger karamelmassen over åben ild. Man kan faktisk tage forbi en af deres butikker og se hele processen selv og også få sig en lækker lille og lun smagsprøve på de lækkerier, der bliver skabt der. Karamelleriet kan findes både i Jægersborggade i København og i Svaneke på Bornholm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *