Flødekarameller

Flødekarameller

Jeg elsker flødekarameller. En flødekaramel bliver meget hurtig til to flødekarameller (og til tre og fire) hvis jeg får åbnet en pakke. Jeg kan spise flødekarameller til alle anledninger og jeg kan spise dem morgen, middag og aften. Mine bekendte kalder mig karameleksperten og det er da også et prædikat, jeg meget gerne påtager. Der er nærmest ikke det mærke flødekarameller jeg ikke har smagt og jeg laver også gerne mine egne flødekarameller, med stor succes hvis jeg selv skal sige det (og det skal jeg jo).

Fantastiske flødekarameller fra Karamelleriet

De bedste flødekarameller jeg nogensinde har fået, ja de overgår sågar mine hjemmelavede, er flødekarameller fra Karamelleriet. Hold nu magle hvor smager de godt! Bare de helt klassiske flødekarameller uden alle mulige moderne smage. Det er virkelig en himmelsk lille mundfuld, man kan virkelig mærke hvordan de kredser om hver enkelt karamel. Det er virkelig karameller, der er lavet med kærlighed og hvor der kredset om det klassiske håndværk. Jeg har læst mig til at flødekaramellerne er langtidskogt i en åben kobbergryde og at de pakker hver enkel karamel ind i cellofan. Jeg skal helt sikkert forbi deres karamelbutik, næste gang jeg skal til Bornholm.
Flødekarameller fra Karamelleriet får min varmeste anbefaling og jeg vil godt udråbe dem som verdens bedste flødekarameller.

Flødekarameller

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *