Flytte firma

Flytte firma

At skulle stå for en flytning selv kan være noget af en opgave. Jeg synes i hvert fald hurtigt mit overblik forsvandt, da jeg stod for selv at skulle planlægge vores sidste flytning. At skulle leje en stor trailer, få fat i flyttekasser, pakke alt forsvarligt, få venner til at hjælpe med de tunge løft, bære ud og ind og meget, meget andet. Oveni en travl hverdag med arbejde, børn, aktiviteter osv., så blev det lidt presset til sidst, men trods megen stress og legen flytte firma, lykkedes det da til sidst.

Næste gang hyrer jeg en flytte mand

Jeg snakkede med nogle bekendte, der også havde flyttet for nyligt, som havde hyret et flytte firma i stedet for at stå for det hele selv. Deres flytte firma kom fra flyttefirmaet Axdal og de leverede både flyttekasser, remedier til indpakning og tjekkede om der var nogle ting, der skulle skærmes af. De fortalte at deres flytte firma havde været super effektivt, og at det havde været virkelig dejligt, at have frie hænder. Hvis vi skal flytte i fremtiden så hyrer jeg uden tvivl også et flytte firma. Fra Axdal.

Flytte firma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *