Flyttefirma

Flyttefirma

Hos Axdal-Flyt finder du et flyttefirma, der søger for, at du blot kan læne dig tilbage og se til, mens flyttemændene klare flytningen for dig. Axdal Flytteforretning er beliggende i Greve og håndterer flytteopgaver på hele Sjælland, store som små. Hvis du har en opgave i resten af landet, så kontakt dem blot så i, i fællesskab, kan finde frem til en tilfredsstillende løsning.
De har været i branchen i adskillige år, har lagerfaciliteter hvor de tilbyder opbevarings løsninger og deres flyttemænd er top professionelle uddannede fagfolk.

Axdal-Flyt, branchen mest professionelle flyttefirma

Her finder du et flyttefirma, hvor ingen udfordring bliver for stor. Som flyttefirma tilbyder blandt andet Axdal nedpakning og udpakning af dine flyttekasser, besigtigelse af din flygtning med dertilhørende uforpligtende tilbud, mærkater, flyttekasser, indpakningspapir, bobleplast og det omfang du ønsker og de kører sågar inventar og lignende genstande til den nærmeste genbrugsplads.
Har du en specialopgave du ikke ved hvordan du får flyttet? Så kontakt blot flyttefirmaet Axdal-flyt. De kan flytte penge- og brandskabe, produktionsmaskiner, kunst og udstillingsgenstande samt meget meget andet. Tøv ikke med at kontakte Axdal Flyttefirma. De finder med garanti en læsning på din flyttemæssige udfordring.

Flyttefirma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *