Flyttefirma

Flyttefirma

Da jeg stod og skulle flytte ind i min nuværende lejlighed, havde jeg kraftige overvejelser omkring, hvordan jeg skulle håndtere det. Jeg kunne selvfølgelig godt køre i det lokale byggemarked og købe flyttekasser, tape og alle andre remedier, men jeg kunne også tage kontakt til et flyttefirma, for at finde indhente et tilbud.

Fantastisk service fra Axdal flyttefirma

Mit kendskab til flyttefirma var ikke så højt, men jeg forhørte mig alligevel lidt omkring i mit netværk for at finde ud af, hvilke erfaringer andre, der har stået i min situation, havde gjort sig. Jeg blev anbefalet at tage kontakt til Axdal Flytteforretning, der er et flyttefirma, der har eksisteret i mange år og jeg kan sige nu, at det er et valg jeg ikke har fortrudt siden. Jeg udfyldte en kontaktformular på deres hjemmeside og der gik ikke mange øjeblikke, før de kontaktede mig for at forhøre sig om min flytning. Kort efter havde de udarbejdet et fordelagtigt tilbud og det tog mig ikke mange øjeblikke at takke ja!
Jeg ville helst selv stå for pakningen af flyttekasserne, hvilket Axdal flyttefirma var fuldt forståelige overfor. De leverede derfor det rette antal flyttekasser, samt alle nødvendige materialer til indpakning af mit inventar, så jeg kunne komme i gang. Selve flytningen gik fuldstændig smertefrit og deres flyttefolk var virkelig venlig og utrolig servicemindede. De spurgte hvor de skulle placere mine møbler og var meget forsigtige overfor gulv, vægge osv.
Axdal er uden tvivl et flyttefirma jeg ville anbefale fremover

Flyttefirma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *