Flyttefirma

Flyttefirma

Søger du et seriøst flyttefirma? Et flyttefirma med mange års erfaring i branchen, som ligger vægt på god service og gode fagfolk? – Så tag og kig nærmere på Axdal Flyttefirma.
Axdal Flyttefirma er det bedste flyttefirma jeg nogensinde har brugt. De har efterhånden håndteret en del flytninger for mig og bekendte i mit netværk og det er altid gået smertefrit med virkelig god service.
De leverer lige det antal kasser som man ønsker og der medfølger indpakningsmaterialer som bobleplast og tape til kasserne. Vi har altid selv stået for nedpakningen af vores ting i hjemmet, men jeg ved at andre har fået flyttefirmaet til at pakke ned for dem, hvis de ikke selv har kunnet overskue dette.

Axdal Flyttefirma – Punktlighed og service

Vi har altid oplevet at flyttefirmaet er ankommet til den tid, der var aftalt med dem, og de har altid været utrolig effektive, men samtidig også utrolig servicemindede. Alle vores flytninger er blevet håndteret med humor og seriøsitet og de flyttefirmaets ansatte har altid passet godt på vores inventar og på vores lokaler. Jeg tøver i hvert fald ikke med at anbefale Axdal Flyttefirma til alle i mit netværk. Jeg har været ovenud tilfreds!

Flyttefirma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *