Flyttefirma

Flyttefirma

Uha, nu skal i høre om en rigtig god oplevelse jeg havde, med et flyttefirma, da jeg skulle flytte! Jeg havde valgt at tage kontakt til Axdal Flyttefirma. Jeg udfyldte en formular på deres hjemmeside og kort tid efter ringede en af deres medarbejdere, for at høre nærmere om min flyttesituation. Jeg forklarede hende at jeg havde en del, der skulle rykkes. Kort tid efter havde hun udarbejdet et tilbud, der var så godt at jeg godkendte det med det samme.
Flyttefirmaet kom med flyttekasser og indpakningsudstyr og jeg gik i gang med at pakke alle mine ting ned. Jeg kunne dog hurtigt se, at der ikke ville være kasser nok og jeg ringede derfor til Axdal Flyttefirma, som kort tid efter leverede den mængde flyttekasser jeg havde bedt om. Super service!

Hurtig og nem flytning

Vi havde aftalt en dag hvor flytningen skulle finde sted og flyttefirmaet stod klar på klokkeslættet. Deres flyttemænd var vildt høflige og jeg blev meget overrasket over, hvor hurtigt de havde pakket flyttebilen med mine ting. Vi kørte mod min nye bolig og jeg låste op for flyttemændene, der ikke lang tid efter havde båret alle møbler og kasser ind i boligen. Sikke et fantastisk flyttefirma! Jeg er virkelig godt tilfreds og har ikke haft en finger at sætte på flytningen, som de bare har håndteret til ug med kryds og slange. Jeg har anbefalet Axdal som flyttefirma til alle mine bekendte, da det virkelig var en super oplevelse.

Flyttefirma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *