Flytteforretning

Flytteforretning

Hos Axdal flytteforretning fandt vi virkelig en flytteforretning, der tog deres opgave seriøst. Vi kunne virkelig mærke, hvordan de gjorde brug af deres lange erfaring fra flyttebranchen og hvordan deres flyttefolk var bund seriøse og opmærksomme på at yde en god service.
Vores flytning med Axdal Flytteforretning gik så let, at man næsten skulle tro det var løgn. De havde styr på alt og rådgav os til hvordan vi skulle gøre i forbindelse med flytningen, og hvad vi skulle være opmærksomme på. Deres pris var også rigtig god og kombineret med deres fantastiske service, så ser vi dem virkelig som en vinder flytteforretning.

Hurtig flytning med Axdal Flytteforretning

Axdal Flytteforretning havde hurtigt ordnet vores flytning. Vi havde ikke selv kunne gøre det halvt så hurtigt, og det var virkelig dejligt at kunne komme i gang med at indrette vores nye hjem så hurtigt som muligt. Deres flyttemænd var meget effektive, og da vi et par dage efter havde pakket alt vores inventar ud af flyttekasserne, kom de og hentede kasserne. Vi havde et par møbler som vi ikke havde plads til i vores nye bolig, og i den forbindelse tilbød Axdal Flytteforretning at opbevare disse på deres lager, indtil vi fandt ud af hvad vi skulle gøre med dem.
En virkelig god flytning håndteret af Axdal Flytteforretning.

Flytteforretning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *