Flyttemand

Flyttemand

Hold da fest hvor er en flyttemand dog effektiv! Det er selvfølgelig også deres arbejde og de er uddannet i at håndtere flyttegods og så videre. Men alligevel, det er meget fascinerende. Jeg har flere gange hjulpet til med flytninger og selvom det altid er gået fint, så har det taget rigtig lang tid og kroppen har brokket sig flere dage efter.
Sidste gang jeg hjalp til med flytning havde mine venner (dem der skulle flytte), bestilt en flyttemand til at hjælpe med det hele. Vi havde pakket alt i flyttekasser og sørget for, at de ikke vejede for meget, og placeret alle kasser så de var lette at gå til. Flyttemanden og hans to kollegaer kom og inspicerede hurtigt det der skulle flyttes. De gik i gang og på ganske kort tid havde de pakket flyttebilen og stod og ventede på at kunne komme videre.

Altid flyttemand fremover

Vi mødtes med vores flyttemand på den nye adresse og de begyndte at pakke bilen ud. Også det gik rigtig hurtigt og effektivt! De passede meget på tingene og alle kasser blev placeret i de rum, vi havde skrevet på kasserne. Vores flyttemand var meget høflig og vi jokede frem og tilbage med ham. Da vores flyttemand havde rykket det hele på plads tilbød vi en sodavand og fik os en lille snak. Det var på alle områder en rigtig god flytning og mine venner var ovenud tilfredse med flyttemanden. Jeg gider i hvert fald heller ikke selv stå med den hele, næste gang jeg skal flytte. Så hyrer jeg helt sikkert også en flyttemand.

Flyttemand

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *