Flyttemand

Flyttemand

Får du lange arme bare du tænker på at løfte en flyttekasse? Hvis du er som mig, så gør du nok. Derfor var jeg også utrolig glad for, at jeg fandt verdens bedste flyttemand hos Axdal Flytteforretning. Jeg ringede til dem og fortalte at mine spaghettiarme ville falde af, hvis jeg selv skulle stå for den forestående flytning af vores bolig. Efter at have forhørt sig om hvor meget, der skulle flyttes og hvor det skulle hen, fik jeg et tilbud fra deres flyttemand. Vi aftalte at jeg selv skulle pakke mine ting ned, men at de selvfølgelig nok skulle stille flyttekasser, bobleplast og alle andre fornødne ting til rådighed.

En flyttemand, der overholder aftaler

Vores flyttemand overholdte alle aftaler til punkt og prikke. Han ankom på det aftalte tidspunkt, pakkede alle tingene og rykkede det hele ind i vores nye bolig. Alt foregik i fantastisk humør og vi jokede lidt frem og tilbage. Der var ikke en finger at sætte på vores flyttemand og han håndterede det hele så godt! Jeg var tilmed så tilfreds med vores flytning at jeg blev nød til at ringe til Axdal Flytteforretning igen, og give dem min uforbeholdne ros. Jeg sendte tilmed en gang citronmåner (for alle elsker citronmåner) til deres flyttemænd på deres kontor.
Nu er det ikke fordi vi flytter så ofte, men jeg skal helt sikkert have fat i en flyttemand, hvis vi skal flytte igen. Vores venner og familie er også blevet anbefalet en flyttemand fra Axdal!

Flyttemand

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *