Flyttemand København

Flyttemand København

Min gamle mormor brækkede skulderen og ville gerne flytte til et mindre hus uden trapper, da hun blev nervøs for ikke at kunne holde ordentligt fast på gelænderet længere. Vi søgte højt og lavt efter en flyttemand København, der kunne komme et godt tilbud og som også gerne skulle ligge tæt på København eller Storkøbenhavn, som hurtigt ville kunne komme frem til os. Vi havde brug for lidt ekstra, idet vi også ønskede en form for sikker opbevaring til de ting, som min mormor ikke havde plads til i sit nye hjem til at starte med. Ældre mennesker samler jo gerne hele livet og det kan godt blive til lidt af en stak, når man gennemgår alle deres ejendele.

Flyttemand København anbefalet jeg gerne

Heldigvis har jeg en god veninde, som ringede til mig, da hun hørte, at jeg stod og manglede anbefalinger. De havde selv brugt flytteforretningen Axdal, da de skulle flytte for små to år tilbage. Prisen på min mors flytning med flyttemand Køge var fornuftig i forhold til de mange ting, som hun havde liggende i både kælder og på loft.  Axdal-Flyt er en flyttemand København, der er virkelig effektive og gode at tale med. De hjalp med mig at finde ud af præcis hvor mange af min mormors ting, der ville være plads til. Både i hendes nye hjem og i deres opbevaring. På denne måde fik min mormor både en sikker flytning og god service, og kunne være helt tryg ved de ting hun måtte efterlade, som kunne blive ved Axdal-Flyt, til hun havde gennemtænkt, hvad der måske skulle ske med dem. Når jeg engang selv skal rykke til noget større, ved jeg godt, hvor jeg vil gå hen.

Flyttemand København

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *