Flyttemand København

Flyttemand København

Jeg skulle flytte i det nye år, og havde derfor brug for en flyttemand København, til at varetage opgaven. Hvis ikke man selv har bil, og ikke lige kan låne én med trailer, kan det hurtigt være besværligt at flytte alle sine ejendele fra den ene ende af København, til den anden. Hvis man så også er den slags menneske, der ikke mener at man kan få for mange møbler og skabe til opbevaring, ja så er der virkelig brug for en hånd. Jeg fik den anbefaling at kontakte en flyttemand København hos Flytteforretningen Axdal, der er kendt for god service og effektive fagfolk.

En anbefalelsesværdig flyttemand Hvidovre

Jeg ringede til Axdal-Flyt og fik et godt tilbud på flytningen. Efter en snak frem og tilbage, aftalte vi, at jeg selv sørgede for at pakke mine ting ned, idet jeg allerede havde kasser og poser til det hele. Så ville de komme fra flyttemand København om morgenen på flyttedagen, læsse det hele for mig og aflæsse det igen, i min nye lejlighed. Jeg stod klar med alt pakket, da denne flyttemand København ankom, og de to dygtige folk var virkelig effektive og rutinerede. 1-2-3 var alle mine kasser, skabe og møbler stablet i vognen, og det der kunne skilles blev skilt ad og båret ned. Selvom de var hurtige, blev der passet godt på tingene. Helt klart en anbefalelsesværdig flyttemand København, som jeg gerne deler med andre.

Flyttemand København

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *