Flyttemand København

Flyttemand København

Min kæreste, vores dreng og jeg skulle flytte fra vores lejlighed i København til et hus, vi lige have købt, i Nordsjælland. Som den lille familie vi nu er, havde vi rigtig mange møbler og meget andet inventar og vi kunne ikke overskue besværet med, at skulle leje en trailer, spærre gaden og bakse alle vores ting ned i af trapperne fra 3. sal. Derfor hyrede vi en flyttemand København fra Axdal Flytteforretning, der skulle ordne flytningen. Flyttemand København fra Axdal kom med de flyttekasser vi skulle bruge og vi begyndte selv at pakke alle ting ned, så det hele var klar til flyttemændene kom.
Flyttemand København kom som aftalt på dagen og de begyndte hurtigt at bære kasser og møbler ned. På ganske kort tid havde de flyttet vores ting ned i deres flyttebil og begyndte at køre mod vores nye hus.

Den mest smertefrie flytning

Det er den letteste flytning jeg i mit liv har været med til. Vi kunne i bund og grund bare læne os tilbage og se til, mens flyttemand København ordnede det hele. Selv da vi kom frem til det nye hus placerede de møblerne lige præcis der vi bedte dem om, og flyttemand København ordnede det hele med et smil på læben.
Jeg ville ikke tøve med at vælge en flyttemand København fra Axdal Flytteforretning, hvis vi skal flytte en gang i fremtiden.

Flyttemand København

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *