Flyttemand Køge

No Comments Bolig

 Flyttemand Køge

Min gamle mor brækkede hoften og ville gerne flytte til et mindre hus uden trapper. Vi søgte højt og lavt efter en flyttemand Køge, der kunne komme et godt tilbud og som også gerne skulle ligge tæt på Køge. Vi havde brug for lidt ekstra, idet vi også ønskede en form for sikker opbevaring til de ting, som min mor ikke havde plads til i sit nye hjem til at starte med.

 

Flyttemand Køge anbefalet af venner

Heldigvis har jeg et vennepar, som ringede til mig, da de hørte, at jeg havde søgt anbefalinger. De havde selv brugt flytteforretningen Axdal, da de skulle flytte for små to år tilbage. Prisen på min mors flytning med flyttemand Køge var fornuftig i forhold til de mange ting, som hun havde liggende i både kælder og på loft.  Axdal-Flyt er en flyttemand Køge, der er virkelig effektiv og gode at tale med. De hjalp med mig at finde ud af præcis hvor mange af min mors ting, der ville være plads til. Både i hendes nye hjem og i deres opbevaring. På denne måde fik min mor både en sikker flytning og god service, og kunne være helt tryg ved de ting hun måtte efterlade, de de kunne blive ved Axdal-Flyt.

Flyttemand Køge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *