Føntørrer

Føntørrer

Der kan være mange grunde til, at det måske er tid til at anskaffe sig en ny føntørrer. Måske kræver årstiden det, måske er den gamle sat ud eller måske er du blevet lun på en model, som du simpelthen bare må eje. Eller hvad med et professionelt glattejern? Hos Hairfactory kan du finde det hele.

Gode grunde er der nok af, men uanset hvad, kan du findes svaret på lige det du søger hos Hairfactory i Ringsted. Vi har et stort udvalg af både de bedste og billigste føntørrer på markedet. Og du behøver ikke at frygte at prisen vil skyde i vejret, bare fordi du køber din nye føntørrer hos en professionel frisør. Her kan du nemlig snildt få en høj standard, uden at skulle betale en bondegård.


Store besparelser på føntørrer

Det forholder sig sådan, at Hairfactory er lokaliseret midt i Ringsted Outlet center. Det betyder, at du kan købe din føntørrer eller dit glattejern langt billigere, end hos konkurrerende frisører uden at gå på kompromis med kvaliteten. Grundtanken i Hairfactory er, at vi sælger alt til outlet-venlige priser. Derfor kan du hos os spare mellem 30-80% på din nye føntørrer og glattejern. Så både du og pengepungen kan med fordel komme på visit.

Føntørrer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *