Føntørrer

Føntørrer

Er du ikke tilfreds med hvordan dit hår ser ud? Der er en god chance for at det er din føntørres skyld, for en dårlig føntørrer, kan få dit hår til at miste glansen, kruse og udtørre dit hår totalt. Samtidig er de ofte støjende, langsomme og besværlige at bruge.

 

En god føntørrer

Ifølge hairstylister bør du en god føntørrer som minimum have forskellige varmeindstillinger og mulighed for at indstille form og volume. Det kan derfor betale sig at overveje om man vil acceptere at skulle bruge en lidt tungere føntørrer, som til gengæld har flere styling muligheder og bedre kvalitet. Gå også gerne efter en føntørrer med vippekontakter, idet de er lettere at bruge.

For de bedste resultater, pege luftstrømmen ned ad, og brug en dyse, især hvis du har fint og meget tyndt hår. På den måde kan du med hjælp fra din føntørrer tilføje et løft ved rødderne, for at give håret volumen og fylde. Skynd heller ikke på hårtørringen, men tag dig tid til at tørre det forsigtigt. Invester eventuelt i en god hårtørrer som tørre hurtigere, hvis du vil spare tid. Her kan du med fordel gå efter en føntørrer der også har ionisk teknologi, der reducerer krus og forbedrer glans ved hjælp af negativt ladede ioner, som produceres ved at lede luft over en elektrisk strøm.

Føntørrer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *