Formueforvalter

Formueforvalter

Vi bliver nemt overmodige eller så skræmte af udsving hvis vi selv vil være formueforvalter, at vi tager forkerte beslutninger om vores egne investeringer.

Det er naturligt for de fleste mennesker at ville have så højt et afkast som muligt, med så lav en risiko som muligt. Det kan være utrolig svært at være sin egen formueforvalter, og selv at arbejde med det hvis man ikke har erfaringen og ekspertisen. Investering er ingen leg, og ofte kan man også selv blive følelsesmæssigt involveret, og vælge at investere i hvad man har hjertet kært.

 

Hvorfor skal jeg vælge en formueforvalter

Mennesket er indrettet på den måde at man bliver følelsesmæssigt involveret hvis man ser store udsving. Det kan være store udsving i den positive retning hvor man tænker at man har lidt mere ”råderum”, eller det kan være den negative form for udsving hvor mange mennesker er indrettet således at man vil vinde det tabte tilbage. I begge tilfælde er det irrationelle følelser der tager over, og kan påvirke dine investerings beslutninger negativt. Med en formueforvalter vil disse faktorer ikke spille ind.

formueforvalter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *