Formueforvalter

Formueforvalter

Har du en formueforvalter? Langt de fleste danskere, vil nok svare nej til dette spørgsmål. Men hvad mange ikke er klar over er, at det har de faktisk. Har du en pensionsopsparing eller har du investeret gennem din bank, så har du i princippet en formueforvalter, der varetager din formueforvaltning.

 

Hvordan vælger jeg en formueforvalter til at tage sig af min formueforvaltning?

Vælger du en formueforvalter der er ekspert på området og arbejder med formueforvaltning til daglig, kan du skabet et uhyre attraktivt afkastniveau gennem din formueforvalter. Vælger du tilmeld en uvildig en af slagsen, sikrer du dig en formueforvaltning, der ikke er styret af specifikke selskaber og fonde.

Hos Secure Capital har de specialiseret sig i at være danskernes uvildige formueforvalter med ekspertise og specialisering i rådgivning og håndtering af formuer. Her arbejder eksperterne dagligt med formueforvaltning for millioner af kroner, med alternative investeringer og spredning af kundernes risiko. Det sikrer alt sammen deres kunder en bedre håndtering af deres formue, samt en mere specialiseret og nyttig formueforvalter.

formueforvalter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *