Formueforvalter

Formueforvalter

En afgørende faktor for Secure Capitals spæde start som formueforvalter, var at skabe en virksomhed, hvor succes var drevet af at levere det bedst mulige risikojusterede afkast for kunderne. Hos Secure Capital ved at, at de lever i en verden, hvor mange formueforvalter firmaer får ry for at tænke mere på mulig indtjening via kurtager, provisioner, kursskæring og høj omsætningshastighed. Det gør de ikke hos Secure Capital. De er din uvildige formuerådgiver.

 

En formueforvalter du kan stole på

Secure Capital er en formueforvalter du trygt kan stolte på, og overlade din formueforvaltning til. Deres etiske grundlag for deres kunders gode handel blev hurtigt en succes, og i dag beskæftiger de mere end tyve ansatte på kontoret i Hellerup. Alle har de mange års erfaring inden for formueforvaltning og, og de sætter en ære i at være din bedste formueforvalter.

Lader du Secure Capital blive din formueforvalter, sparer du både tid og penge. Du overlader investeringerne til deres eksperter, og bliver en del af et investeringsfællesskab, der tænker innovativt og går nye veje for at sikre dig det bedst mulige afkast. Lige fra starten, får du naturligvis tilknyttet en certificeret formueforvalter, som er specialiseret i den formueforvaltning du har behov for, og som er mest relevant for dine investeringer.

formueforvalter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *