Formueforvalter

Formueforvalter

Formueforvaltning er en betegnelse, der bruges når en formueforvalter refererer til køb og salg af investeringer inden for en portefølje. En formueforvalter kan også arbejde med bank- og budgetterings opgaver, værdipapirer og porteføljepleje.

 

Uvildig formueforvalter  

Hos Secure Capital får du formueforvalter, der dækker over mange elementer. Enhver aftale der indgås, starter med at I sammen klarlægger en balance i jeres samarbejde, og indgår en skriftlig kontrakt omkring hvilke midler Secure Capital skal disponere over på dine vegne. Dette kan være både enkelte eller flere elementer inden for formueforvaltning af forskellige værdipapirer (aktier, obligationer og andre værdipapirer) og andre aktiver (fx fast ejendom).

Når aftalen er indgået overtager Secure Capital din formueforvaltning, og lader deres professionelle og specialuddannede eksperter varetage din formue med det bedst mulige afkast til følge. Igennem hele forløbet får du en personlig og professionel kontakt, med fokus på gennemsigtighed af den pågældende formueforvaltning, adgang til detaljeret information og en tæt dialog med din udvalgte formueforvalter.

formueforvalter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *