Formueforvalter

Formueforvalter

Udtrykket formueforvalter kan både henvise til en virksomhed, der udbyder services inden for formueforvaltning, men bruges også om den enkelte person, der varetager disse specifikke opgaver inden for formueforvaltning.

 

Få en Secure Capital formueforvalter  

Secure Capital skaber en samlet formueforvaltning for over 3 milliarder kroner til deres kundeportefølje. Vores ansatte inden for formueforvalter er specialister i at skabe de bedst mulige risikojusterede afkast for kunderne. Dette gøres blandt andet ved at der ikke kun kigges på størst mulig indtjening via kurtager, provisioner, kursskæring og høj omsætningshastighed. I stedet kigges der på sikre og velkendte metoder til at give størst muligt afkast af den investerede formue.

Der findes mange teorier inden for formuevalter aktiver. En af de mest kende er Warren Buffett, hvis måde at tænke på som investor, er blevet inkorporeret hos adskillige virksomheder verden over. Warren Buffetts holdning bygger på filosofien omkring kvalitet, vedholdenhed og positionering ved at være forkant med mulighederne på markedet. Denne teori har Secure Capital også ladet sig inspirere af, og vi benytter os derfor af en kombination af elementer, der skal sikre vores kunders formueforvaltning.

formueforvalter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *