Formueforvaltning

Formueforvaltning

Formueforvaltning er den professionelle kapitalforvaltning af forskellige værdipapirer (aktier, obligationer og andre værdipapirer) og andre aktiver (fx fast ejendom) for at opfylde specificerede mål til gavn for investorerne. Formueforvaltning kan varetages for investorer om for eksempel institutioner (forsikringsselskaber, pensionskasser, virksomheder, velgørende organisationer, uddannelsesinstitutioner mv) eller private investorer (både direkte via investeringskontrakter og mere almindeligt via kollektive investeringsordninger fx investeringsforeninger eller ETF’er).

 

Formueforvaltning bag facaden

Formueforvaltning indeholder elementer af regnskabsanalyse, udvælgelse af aktiver, udvælgelse af aktier, implementeringsplan og løbende overvågning af investeringer. Formueforvaltning kan varetages både direkte af investorerne, eller af virksomhed, der tilbyder at håndtere formueforvaltning professionelt og sikkert. Herunder hører Secure Capital blandt andet. Secure Capital har specialiseret sig i rådgivning og formueforvaltning på vegne af private investorer og varetager til daglig formueforvaltning og porteføljepleje for et stort udbud af kunder.

Hos Secure Capital kan du være sikker på at du er i gode hænder. De ved nemlig, at når det kommer til formueforvaltning, så er der stor forskel på kunderne og behovene hos dem. Derfor behandles alle kunder forskelligt, målrettet efter præcis deres behov og ønsker inden for formueforvaltning. Det sikrer det optimale arbejde.

formueforvaltning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *