Formueforvaltning

Formueforvaltning

Formueforvaltning er en investeringsrådgivning, der inkorporerer den finansielle planlægning, investeringer af porteføljeforvaltning og en række aggregerede finansielle tjenesteydelser. Dette kan blandt andet omfatte råd om brugen af forskellige ejendomme, køretøjer, arv og naturligvis selv erhvervede formuer.

Secure Capitals formueforvalter arbejder med formueforvaltning, der skal sikre deres kunder et langsigtet, økonomisk afkast af de midler de investerer. Derfor benytter Secure Capital sig også udelukkende af gammelkendte investeringsteorier indenfor formueforvaltning, og teorier om formueforvaltning som har tjent virksomheden godt i en længere årrække.

 

Formueforvaltning uden særaftaler

Det er oftest en uoverskuelig opgave at have med formueforvaltning at gøre, hvis ikke man har et indgående kendskab til formueforvalter branchen og forståelse for finansielle anliggender. Men ønsker man at skabe et langsigtet, økonomisk afkast af sin formue, er det vigtigt med en uvildig og troværdig formueforvaltning. Sådan en tilbyder Secure Capital.

I praksis foregår formueforvaltning hos Secure Capital ved at I udformer en fuldmagt til Secure Capital, som typisk gør, at de kan disponere over dine finansielle aktiver eller de specifikke aktiver, som du selv vælger. De arbejder herefter med en lang række velafprøvede investeringsteorier, og er ikke afhængige af at skabe resultater for andre end deres kunder. Det vil sige dig. Du kan derfor være sikker på, at din formue forvaltes bedst mulig, og ikke til fordel for udvalgte virksomheder eller organisationer.

formueforvaltning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *