Formueforvaltning

Formueforvaltning

For Secure Capital handler formueforvaltning om at skabe det bedst mulige afkast til deres kunder. Derfor benytter de også udelukkende velkendte og gennemprøvede teorier, der er med til at forvalte din formue så sikkert som muligt.

 

Gode formueforvaltning teorier

Når det kommer til teorier inden for formueforvaltning, handler det om at forene innovative tankegange og markedets nuværende tilstand med teorier der holder og sikrer formuen bedst. Derfor bruger Secure Capital flere standardteorier fra branchen. Det gælder for eksempel den Nobelprisbelønnede investeringsmodel, Markowitz’ ”CAPM-teori”. Ifølge denne model bør rationelle formueforvaltning investorer benytte sig af spredning til at optimere deres porteføljer, og gennem statistiske beregninger, kan man derefter finde frem til de investeringer, der giver bedst muligt afkast.

En anden velkendt og benyttet model til formueforvaltning er David Swensens ”Yale-model”, der arbejder med aktiv sammensætning, timing og udvælgelse af enkeltaktiver. Med Yale-modellen, kan man opnå et gennemsnitligt afkast på imponerende 16 procent af sin investerede formue.

Har du brug for en formueforvalter? Kontakt Secure Capital allerede i dag.

formueforvaltning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *