Formueforvaltning

Formueforvaltning

Secure Capital har et indgående branchekendskab til investeringsbranchen, og har tilladelse fra Finanstilsynet til at lave porteføljepleje. Samtidig er deres rådgivning altid 100 % uvildig, hvilket betyder at du ikke får en formueforvaltning, der samtidig modtager provision eller har nogen interesse i at bruge specifikke banker eller økonomiske produkter.

 

Formueforvaltning for dig og for dine penge

Hos Secure Capital er ingen kunder ens, og derfor behandles alle kunder også forskelligt. Der tages kun udgangspunkt i din formue, samt dine ønsker og forventninger til afkast, risici og investeringsmuligheder for din formueforvaltning. Samtidig lægges der vægt på at du som kunde har fuld gennemsigtighed, hvilket også betyder at du har adgang til en detaljeret information og tæt dialog med din formueforvaltning.

En af Secure Capitals stærkeste kompetencer ligger inden for den formueforvaltning, der kaldes allokering, hvilket er betegnelsen for ”beliggenheden” af de aktivklasser, der investeres i. Når der foretages en formueforvaltning med langsigtede afkastudviklinger, er denne knyttet til de aktivklasser aka ”beliggenheder”, der investeres i. Modsat for eksempel et hus, er denne ”beliggenhed” eller allokering, ikke fast. Den flytter sig og er dynamisk i forhold til branchen, og derfor kræver allokering i formueforvaltning både professionel overvejelse og handling.

formueforvaltning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *