Formueforvaltning

Formueforvaltning

Formueforvaltning dækker over den professionelle formueforvaltning af forskellige værdipapirer (aktier, obligationer og andre værdipapirer) og andre aktiver (fx fast ejendom) som skal opfylde specificerede mål til gavn for investorerne. Investorerne kan være institutioner (forsikringsselskaber, pensionskasser, virksomheder, velgørende organisationer, uddannelsesinstitutioner mv) eller private investorer.

 

Uvildig formueforvaltning

Er du kunde hos Secure Capitals formueforvaltning enhed, overtager en af deres professionelle og specialuddannede eksperter inden for formuerådgivning dine daglige bankforretninger. Her får du en personlig kontakt, med fokus på fuld gennemsigtighed af den pågældende formueforvaltning, adgang til detaljeret information og en tæt dialog med din udvalgte formuerådgiver. På den måde er du sikker på, at din formueforvaltning løber som den skal, og at der hele tiden tænkes på dig og dit afkast. Har du brug for yderligere rådgivning om formueforvaltning, er der altid et team af specialister klar til at servicere dig.

Secure Capital er altid klar til at fortælle dig mere om formueforvaltning og de særlige koncept og de forskellige måder, du kan investere på. Tøv derfor ikke med at ringe til dem, for en snak om formueforvaltning, konkrete tal og mål for, hvad du kan forvente af din investering og muligheder for netop dine investeringer.

formueforvaltning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *