Formueforvaltning

Formueforvaltning

Når det drejer sig om formueforvaltning er det et økonomisk område, hvor man ofte kan opnå betydelige besparelser på mere eller mindre skjulte omkostninger.

De fleste danskere kender det fra de tre typiske områder inden for privatøkonomi: Boliglån, bank forhold (for eksempel budgetkonto og kassekredit), samt opsparinger/pensioner. Disse hører i virkeligheden også under formueforvaltning, selvom man ikke påtænker dem som et sådan. De fleste ved dog, at der ofte er mange penge at spare. For eksempel kan langt de fleste mennesker spare mellem 100-1000 kr. om året ved at få nedsat renten på deres kassekredit med 1-%-point. Dette er også formueforvaltning, om end for mange i en lidt mindre størrelsesorden.

 

Formueforvaltning af støre karakter

Når det kommer til formueforvaltning af lidt større karakter er det endnu vigtigere at se sig for. Udfordringen er ofte at man ikke kan gennemskue de mange (ofte skjulte) omkostningerne, der er i forbindelse med formueforvaltning og pensionsordninger. Derfor kan det være en fordel at henvende sig i sin egen eller en konkurrerende bank, men også gerne til uvildige økonomiske formueforvaltning virksomheder. Her anbefaler vi Secure Capital, som en gennemskuelig, uvildig og professionel samarbejdspartner inden for formueforvaltning.

formueforvaltning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *