Formueforvaltning

Formueforvaltning

Secure Capital er din garanti for en troværdig og kompetent formueforvaltning, hvor der lægges vægt på fuld gennemsigtighed, adgang til detaljeret information og en tæt dialog med de dygtige eksperter. Secure Capital ledes dagligt af en række erfarne folk inden for formuerådgivning og kapitalforvaltning, og har derudover modtaget godkendelse fra Finanstilsynet som fondsmægler.

 

Formueforvaltning – Fordi vi passer godt på dine penge

Udtrykket formueforvalter (eller investeringsrådgiver) henviser til både en virksomhed, der giver services inden for formueforvaltning, og en person, der varetager de specifikke opgaver inden for formueforvaltning.

Formueforvaltning er en generisk betegnelse, der oftest refererer til køb og salg af investeringer inden for en portefølje. Formueforvaltning kan også omfatte bank- og budgettering opgaver, såvel som skatter. Udtrykket henviser oftest til porteføljepleje og handel med værdipapirer for at opnå et bestemt investeringsmål.

Secure Capital skaber i dag formueforvaltning for over 3 milliarder kroner, og har spidskompetencer i at levere det bedst mulige risikojusterede afkast for kunderne, frem for størst mulig indtjening via kurtager, provisioner, kursskæring og høj omsætningshastighed. Skal du være den næste kunde, der får succes med formueforvaltning, kan du kontakte Secure Capital allerede i dag, og snart få varetaget din formue bedst muligt.

formueforvaltning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *