Formuepleje

Formuepleje

Hos Secure Capital har jeg fundet et fantastisk fondsmæglerselskab, der tilbyder fremragende rådgivning oguovertruffen formuepleje. Deres værdier og deres rådgiveres villighed, til at skære tingene ud i pap for mig, er egenskaber som jeg værdsætter utrolig højt. Deres formuepleje har sikret med et fornuftigt risikojusteret afkast, der er sikret på baggrund af deres gennemgribende undersøgelse af min formue og udvælgelsen af investeringsmuligheder til min portefølje, der passer til min formues størrelse. Deres analyser udarbejder de på baggrund af nogle, af de mest anerkendte modeller og teorier, der findes inden for området. Dette skaber tryghed for mig som kunde og jeg har ikke været andet end fuldt tilfreds, siden jeg skiftede fra min gamle bank og blev kunde hos Secure Capital.

Alternative Investeringer

Herunder vil jeg kort forklare, hvad alternative investeringe r er. Det er ikke sikkert du har hørt om disse investeringer, men de kan være en vigtig del af en bred investeringsportefølje, der har en høj spredning af risiko, hvilket også er derfor, at mange store investorer samt formueforvaltere arbejder aktivt med disse investeringer.
Alternative investeringer dækker over en bred vifte af aktiver, der ikke er en del af det traditionelle børsnoterede marked. Det kan f.eks. være investeringer indenfor infrastruktur, lån til virksomheder eller investering i ejendomme herhjemme i Danmark og i udlandet. Da risikoprofilen er anderledes ved denne form for investeringer, er det vigtigt at have et gennemgående kendskab til det marked, de befinder sig i. Dette har vi hos Secure Capital og vi er altid klar til, at rådgive dig i forvaltningen af din formue.

Formuepleje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *