Formuerådgiver

Formuerådgiver

Hos Secure Capital sætter de en ære i at være din uvildige formuerådgiver, der sørger for at forvalte din formue bedst mulig, og vejlede dig i investeringsrådgivning der giver mening. Det gør de ud fra forskellige anerkendte og internationale formuerådgiver teorier, der sikrer det bedst muligt afkast for dig som kunde.

 

Formuerådgiver teorier der er værd at gå efter

En populær formuerådgiver teori, som de bruger hos Secure Capital er ”Yale modellen”. Den er skabt af David Swensen fra Yale University, og siden 1985 har den været udgangspunkt for at fokus er på aktivsammensætning, timing og udvælgelse af enkeltaktiver. David Swensen selv har siden teoriens udvikling skabt et årligt gennemsnitsafkast på 16 procent.

En anden anerkendt brancheekspert de ofte skeler til hos Secure Capital er Warren Buffett, og hans måde at tænke og agere på som investor. Din formuerådgiver hos Secure Capital har taget hans filosofi til sig, og den er naturligt indarbejdet i en stor del af deres arbejde. Denne teoretiker er blandt andet din garanti for deres altid ekstreme kvalitetsfokus og vedholdende bestræbelser på altid at være positioneret til at kunne udnytte kriser samt muligheder i markedet.

Formuerådgiver

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *