Formuerådgiver

Formuerådgiver

I Secure Capital er hovedservicen den formuerådgiver service som du som kunde betror dem, samt de investeringer der foretages. Hver dag administrerer enhver Secure Capital formuerådgiver for mange danske investorer og kunder, og der lægges vægt på fuld gennemsigtighed, adgang til detaljeret information og en tæt dialog med din formuerådgiver.

 

Få en formuerådgiver til at tage sig af den kedelige research

Secure Capital opererer med en handelsfuldmagt fra dig, således at de kan tage sig af din formuerådgiver og de faktiske transaktioner ikke behøver stjæle af din tid. I indgår en nærmere aftale om hvilke formuerådgiver områder Secure Capital får rettigheder over, og dernæst sikrer den gennemsigtige og sikre gebyrstruktur.

En af Secure Capitals spidskompetencer er aktivallokering, hvor der arbejdes professionelt med at sikre dig det bedst mulige afkast ved at placere din formuerådgiver i aktier, obligationer eller andre kategorier som passer til både din situation og markedet. Dette kræver løbende overvejelse og handling, som Secure Capital tager ganske seriøst, i arbejdet på at give dig det bedste afkast og den mindste risiko for din formuerådgiver.

Formuerådgiver

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *