Formuerådgiver

Formuerådgiver

Hvilke arbejdsopgaver har en formuerådgiver? En formuerådgiver er en person der administrerer en given formue, med henblik, og formål, på at øge formuen. En formuerådgiver foretager de formuedispositioner, som med hans ekspertise, forventes at ville optimere afkastet, samtidig med at tage hensyn til den risikovillighed den givne virksomhed eller person ønsker at tage. Selve udtrykket formuerådgiver, eller i dagligdagssprog bare investeringsrådgiver, refererer således til den person som tager sig af at forvalte formuen.

I bund og grund er der intet minimums beløb du skal have for at søge en formuerådgiver til at varetage dine investeringer. Dog kan man bruge sin sunde fornuft og indregne afgifter, kurtage, samt tiden man investerer i selve forløbet.

 

Hvad en formuerådgiver hjælper med

En formuerådgiver sørger for at rådgive om forvaltning af formue inden for alle former for investeringer. Også alternative investeringer kan der rådgives omkring, gennem en formuerådgiver.

Disse kan være obligationer, aktier, eller andre typer værdipapirer. Disse kan også være andre aktiver såsom fast ejendom som er populært at investere i og med disse år. Målet med en formuerådgiver er grundlæggende at bruge de pågældende råd til at forvalte formuen på bedst mulige måde, til gavn for den pågældende investor. En investor kan være en privatperson, såvel som det kan være store nationale og internationale institutioner såsom virksomheder, pensionskasser, forsikringsselskaber, samt uddannelsesinstitutioner og mange andre.

Formuerådgiver

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *