Formuerådgiver

Formuerådgiver

Som formuerådgiver for deres mange kunder, arbejder Secure Capital dagligt med formuer af en vis størrelse, samt kortsigtede, men især langsigtede investeringshorisonter.

Det er deres klare holdning, at en del af enhver formueforvaltning bør placeres i alternative investeringer, hvilket er en investeringsmulighed der kræver specialistviden og et indgående kendskab, hvis den skal give et optimalt afkast. Som formuerådgiver det blandt Secure Capitals fineste opgaver, at sikre at din formueforvaltning sker sikkert og sundt. Begrebet alternative investeringer er typisk en fællesbetegnelse for de investeringer, der ligger uden for de traditionelle, noterede værdipapirer som aktier og obligationer. Det kan fx være ejendomme, infrastruktur, skov, landbrug og private equity, der er aktier i unoterede selskaber.

 

En formuerådgiver der er til at forstå

Hos Secure Capital arbejder deres formuerådgiver ud fra et princip om at al formuerådgivning og formueforvaltning sker gennemsigtigt, troværdigt og personligt. Ved at have en fast tilknyttet formuerådgiver får du en personlig og troværdig service, som du altid kan få fat på og bevare kontakten med. Og ved at arbejde med de erfarne og kompetencedygtige formuerådgiver der sidder hos Secure Capital, er du også sikker på at få den bedste uvildig formuerådgivning på markedet.

Formuerådgiver

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *