Formuerådgivning

Formuerådgivning

Ønsker du professionel formuerådgivninginden for alternative investeringer kræver det at du har et stort know-how og erfaring med branchen. Mens størstedelen af ​​private investorer kan have begrænset tilgængelighed til alternative investeringer, er fast ejendom og råvarer som ædelmetaller bredt tilgængelige. Gennem Secure Capital formuerådgivningfår du dog rig mulighed for at få investeret din formue i alternative investeringer, der tidligere var vanskeligt og dyrt for den private investor at få adgang til. Denne uvuldigeformuerådgivning arbejder nemlig uafhængigt af organisationer og interesseselskaber, og har udelukkende dit afkast for øje. Derfor kan du også være sikker på, at din formuerådgivning forvaltes med ekspertise og et godt afkast for øje.

 

Formuerådgivning der skaber succes

En populær metode inden for formuerådgivning er CAPM-teorien, der blev udviklet i 1952 af Harry Markowitz. Teorien beskriver forholdet mellem risiko og forventet afkast. Inden for formuerådgivning betyder teorien at det forventede afkast af et værdipapir eller en portefølje er lig renten på en risikofri sikkerhed plus en risikopræmie.

En anden ofte brugt teori inden for formuerådgivning er den såkaldte YALE-model. Siden 1985 har denne teori og David Swensens tankegange foretaget væsentlige ændringer i asset-allokering mønsteret verden over. YALE-modellen bruges i særdeleshed ved alternative investeringer.

Formuerådgivning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *