Fri leg og udfoldelse med bord bænkesæt legeplads

Fri leg og udfoldelse med bord bænkesæt legeplads

Hos out-sider brænder vi for innovative løsninger og projekter og bord bænkesæt legeplads i børnehøjde. Faktisk så meget, at vi i 2011 indgik et samarbejde med ”Børn i bycentrum”. Børn og unge er ikke længere en lille del af samfundet, men nærmere en form for selvstændige forbrugere, der efterhånden spiller en større og større rolle. Det mener vi selvfølgelig, at deres bord bænkesæt legeplads skal afspejle.

Out-sider omformer drømme til virkelighed og kan få selv den mest vanskelige udfordring til at ligne en kunstart. Hvor børn kan lege frit og tumle med familien, men hvor der også er plads til at de voksne kan nyde hinandens samvær.

Nytænkning med bord bænkesæt legeplads

Foruden de traditionelle modeller, står Out-sider også bag en række mere innovative legepladsinstallationer, samt moderne ideer og løsninger indenfor bænkesæt, der giver plads til samvær, leg og udforskning af livet. Vi arbejder ud fra et koncept om, at der skal være højt til himlen og udfordrer det traditionelle byrum. Vores HopOp er rene og enkle cylinderformer i forskellige størrelser, der passer perfekt til for eksempel ”jorden er giftig”. Vores Satellitdesign kan opstilles på fire forskellige måder, som gør det muligt at sidde i hule, lave parkour eller kravle op og ned.

Fri leg og udfoldelse med bord bænkesæt legeplads

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *