Frokostbuffet

Frokostbuffet

Hos Kragerup & Ko ved de hvor vigtig en sund, nærende og lækker frokost er for vores velbefindende på jobbet. Vi er mere koncentrerede og vi yder bedre, hvis vi er fyldt op af god energi. Det bliver vi bedst, hvis vores frokost består af lækre og sunde råvarer af god kvalitet.

Om Frokostbuffet

En frokostbuffet fra Kragerup & Ko giver glade medarbejdere og bedre resultater på bundlinjen, og samtidig skal I ikke tænke på noget selv, eller ud og investere i opdatering af kantinen med mere. En frokostbuffet fra Kragerup & Ko matcher alle smagsløg og er altid både varieret og tilpasset jeres eventuelle krav og ønsker om et godt frokostmåltid til medarbejderne.

En frokostbuffet er også den ideelle måde at samle medarbejdere på, på tværs af afdelinger og kontorer. Der er hurtig noget at snakke om over den lækre frokostbuffet og den danner et godt samlingspunkt for alle ansatte.

Hos Kragerup & Ko består en frokostbuffet altid af et lækkert udvalg af lune og varme retter, en blandet salatbar, gode oste og lækkert nybragt brød fra Emmerys. Alt kan naturligvis tilpasses jeres virksomhed, hvis der ønskes andre serveringer end den frokostbuffet der er standard fra Kragerup & Ko og altid kan ses på deres hjemmeside.

frokostbuffet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *