Frokostbuffet

Frokostbuffet

Kragerup & Ko er leveringsdygtige i en frokostbuffet til jeres firma, som vil få mundvandet til at løbe, og give glade medarbejdere. Hver dag.

Om Frokostbuffet

En frokostbuffet fra Kragerup & Ko kan tilberedes direkte i jeres kantine, eller leveres til jer, klar til levering i store fade. Hver dag får I et udvalg af varme og lune retter i jeres firmafrokost, som planlægges efter årstidens grøntsager. Dertil hører en frisk grøn salatbar, lækre oste og friskbagt brød. Har I særlige ønsker, kan der også serveres ud fra det, Kragerup & Ko er altid klar på telefon og mail, og kan give et godt tilbud på jeres specielle frokostbuffet.

En firmafrokost fra Kragerup & Ko laves altid fra bunden, af friske og lækre råvarer som indkøbes hver morgen. Det giver vitaminer og energi i hver en bid af frokosten. Og de leverer i hele København og omegn, til både små og store firmaer. Flere års erfaring har gjort dem til en af de førende inden for frokostbuffet i København, og med Kragerup & Ko bag din frokostbuffet er du sikker på at få lækker, sund og velsmagende mad på bordet. Ønsker du ekstra godter til virksomheden, kan der også leveres frugtkurve, mødemenuer, tapas med mere.

frokostbuffet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *