Frokostbuffet

Frokostbuffet

En frokostbuffet fra Kragerup & Ko er en god investering i dine medarbejderes arbejdsglæde. I kan dagligt få leveret en frisklavet og velsmagende frokostbuffet København, som matcher alle smagsløg og altid er varierende i udbuddet af retter. Har I særlige ønsker eller hensyn der skal tages, er det også en mulighed at få ordnet. Det eneste Kragerup & Ko ikke går på kompromis med, er de friske råvarer, der sikrer den fantastisk smag og masser af energi til både krop og sjæl.

Om Frokostbuffet

Til den daglige frokostbuffet menu hører altid blandet salatbar, et udvalg af gode oste og lækre friskbagte brød. Eksempler på varme, frisklavede retter kan for eksempel være spaghetti bolognese af oksekød med rødvin og grøntsager eller ovnbagt laks med chorizo, muslinger og urter. Derudover serveres der naturligvis et udvalg af tilbehør som for eksempel mangosalsa med sorte bønner og rødløg og caesarsalat med croutoner og parmesan, samt pålæg af forskellig art.

Hos Kragerup & Ko ved de også at frokostbuffet er mere end blot frokost. Derfor har I også mulighed for at bestille ekstra serveringer, som for eksempel frugtkurve, energirigtige mødemenuer, tapas eller sandwiches til møder og kundeaftaler. Ring til Kragerup & Ko allerede i dag, og få et godt tilbud på en frokost, der vil gøre alle glade.

frokostbuffet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *