Frokostbuffet

Frokostbuffet

Er I blevet enige om at en god frokostbuffetvil være vejen frem for jeres virksomhed? Den gode, ernæringsrigtige mad giver glade medarbejdere fuld af energi, og det kommer jeres virksomhed til gode.

Der er mange udbydere inden for frokostbuffet, men vi anbefaler altid Kragerup & Ko, der har flere års erfaring i frokostbuffet catering. Væk er de kedelige madpakker og grillmaden, I kan nu i stedet se frem til en lækker, indbydende og sund frokostbuffet der er fuld af næring og energi. Menuen for jeres frokostbuffetvarierer hver uge, og den kan altid ses 2 uger frem. Har I specifikke ønsker og krav til jeres medarbejderes frokostbuffet, er det bare at ringe til Kragerup & Ko, så står de også gerne klar til at tilpasse en frokostordning efter jeres specifikke mål for måltidet.

 

Få en frokostbuffet der begejstrer

Den rette sammensætning af en frokostbuffet, er en forudsætning for at maven får de bedste arbejdsbetingelser, og den maksimale energi til resten af dagen. Det sørger Kragerup & Ko for sker hver dag, for udover den daglige salatbar og det friskbagte brød, serveres der altid et varieret udvalg af pålæg, ost og hjemmesylt, samt blandede varme og lune frokostbuffetretter. På menuen kan for eksempel være kalvekrebinetter med små kartofler, grillede peberfrugter med mozzarella, kyllingeoverlår med gammeldags karrysauce, en klassisk bøfsandwich med skysauce og bløde løg eller honningglaseret skinke.

Frokostbuffet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *