Frokostordning

Frokostordning

Hvordan er man en god leder? En god leder er typen, der går forrest og som kan træffe de store beslutninger, også selvom de nogen gange er svære. Man skal lede vejen for sine medarbejdere og udvikle dem på bedste vis, så de kan vokse med deres opgaver og i deres stilling.

En god leder ved også, at det kræver et godt input, hvis man ønsker et endnu bedre output. Her mener jeg både med hensyn til arbejdsopgaverne, men også i forhold til mad. Derfor får vi i min virksomhed frokostordning fra Kragerup og Ko.

 

Fremmer det kollegiale sammenhold

Det glæder mig, at vi gennem denne frokostordning kan mødes om bordet og i små 30 minutter træde ud af vores arbejdsroller og bare være kollegaer, der spiser en god frokost sammen, men snakken lystigt går. Samtidig synes jeg udvalget er en stor inspiration for, hvordan man kan sætte madvarer sammen. Det hjælper mig faktisk også derhjemme, når jeg står i supermarkedet og skal handle ind. Så tænker jeg lige på ugens frokostordning og indenfor kort tid ved jeg nogenlunde, hvordan jeg vil supplere aftensmaden.

Frokostordning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *