Frokostordning København

Frokostordning København

Frokostordning København

Jeg er for nyligt blevet ansat I mit første job. Det der voksenliv tiltaler mig allerede. Jeg har fået nogle søde kollegaer, der alle bidrager til en god stemning og et sundt læringsmiljø. Mine opgaver og kollegaer, er dog ikke det eneste jeg har været heldig med og som er sundt og nærende. På min nye arbejdsplads har de nemlig en frokostordning København. Det betyder, at vi medarbejdere hver dag slipper for at stå derhjemme foran køleskabet og stirre på den samme triste leverpostej, der ligger der og kigger. Hver dag får vi lækker varm mad, og menuen er altid varierende.

 

Lækker frokostordning giver glade medarbejdere

Jeg vågner nu op hver morgen og glæder mig. Det er selvfølgelig en sund følelse at have, når man lige er startet nyt job, men det er både mit nye job jeg ser frem til, men helt sikkert også, at klokken bliver halv tolv, og det er tid til frokostordning København. På min arbejdsplads får vi mad fra Kragerup og Ko. Der er ikke en finger at sætte på de friske råvarer, som hver dag møder min i fine farver, når jeg står og dekorerer min tallerken. Jeg er blevet ret så vild med frokostordning København, som I nok kan forstå.

Frokostordning København

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *