Frokostordning København

 

Frokostordning København

Hvad giver dig glæde på din arbejdsplads? Er det din stilling? Din løn? Måske dine kollegaer eller dine opgaver? Egentlig bør det jo helst være en kombination af det hele, hvis man virkelig skal trives. Men på min arbejdsplads har de fundet endnu en ting, der bare gør hverdagen lidt mere lækker. Jeg siger lækker, fordi der er tale om en frokostordning København. Med en frokostordning København, får vi hver dag vores frokost leveret fra Kragerup og Ko. Der er simpelthen et kæmpe udvalg og hver eneste dag må jeg prøve lidt af det hele og ender med at kunne trille tilbage til mit kontor.

God fornemmelse blandt kollegaer

I vuggestuer og børnehaver gør man det nogen steder, at man har et køkken, der laver frokostordning København til de små. Når børnene spiser det samme giver det mindre konflikter og giver den der samhørighedsfornemmelse, og jeg synes faktisk det er lidt det samme her. Hver dag får jeg og mine kollegaer lige et velfortjent pusterum, mens vi samles om dagens menu. Hver dag taler vi faktisk mest om maden, der altid er lavet af friske råvarer og som er lækkert anrettet, nærende og mættende. Jeg er meget glad for, at vi på min arbejdsplads har frokostordning København.

Frokostordning København

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *